Wij piercen alleen op afspraak. Hierdoor kunnen we elke klant de tijd geven die nodig is en de goede kwaliteit waarborgen. 

Voor het zetten van piercings ben je bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar hoge kwaliteitsproducten en willen ons daarmee onderscheiden van andere piercing studio’s. Door het bieden van hogere kwaliteit sieraden kunnen wij meer plezier garanderen van je piercings en sieraden. Wij piercen alleen met hand gepolijste sieraden gemaakt van implant grade titanium of massief goud. Deze sieraden zijn gemaakt van een gecontroleerd en gecertificeerd materiaal dat voldoet aan de ASTM international normen (American society for testen and materials international) en hebben een inwendig schroefdraad (internally threated) of zijn draadloos (threadless). Wij piercen met de volgende merken: Anatometal, Buddha Jewelry Organics, BVLA, Neometal, Inari Organics, Industrial Strength, Junipurr Jewelry, Leroi en Naga. Al deze merken beschikken over een betrouwbaar mill certificaat die ten alle tijden beschikbaar zijn in one studio.  

Omdat een piercing een open wond in je lichaam is, hoort hier hier alleen materiaal in wat geschikt is om langere tijd in het lichaam veilig te kunnen dragen. Daarom gebruiken wij geen nikkel houdende sieraden, zoals chirurgisch staal, PVD coatings of andere titanium soorten waar geen duidelijke certificaten van zijn. En omdat wij zoveel mogelijk risico’s uit de weg willen gaan doen wij ook alle piercings piercen ipv schieten. Meer informatie hierover? Klik dan HIER

Bij alle piercings die wij zetten bieden altijd wij gratis controle afspraken aan. Afhankelijk van de piercing raden wij het altijd aan om met 6 weken een standaard controle afspraak in te plannen. Tijdens de standaard controle kijken wij of er bijzonderheden zijn tijdens het genezingsproces.

Prijzen
Al onze prijzen zijn inclusief een inplant grade titanium staafje ZONDER balletje of steentje. De kosten van het door jou gekozen end komen hier nog bij. Wij hebben een breed assortiment aan sieraden die geschikt zijn voor een verse piercing in diverse prijsklasse.

Iedereen heeft een andere smaak en zit je hierdoor niet aan een standaard vast. Je kan alles combineren, zolang je anatomie het toelaat. En zo bepaal je zelf het totaal bedrag aan de hand van je sieraad keuze.

Alle prijzen zijn per stuk, mits anders vermeld.

Consult /Controle
(Door ons gepiercet)
Gratis
Consult/Controle
(Niet door ons gepiercet)
€10,-
Sieraden wisselen/verwijderen
(Bij ons gekocht of gepiercet)
Gratis
Sieraden wisselen/verwijderen
(Niet bij ons gekocht of gepiercet)
€10,-
Per sieraad
Dermal verwijderen
(Door ons gepiercet)
Gratis
Dermal verwijderen
(Niet door ons gepiercet)
€10,-
Oorlel €37,50
Helix€42,50
Foward helix€42,50
Tragus€42,50
Conch€42,50
Orbital€42,50
Daith (incl compleet sieraad)€50,-
Snug€45,-
Rook€45,-
Industrial€52,50
Stretchen excl sieraad€5,- per oor
Tong incl 1 wissel€52,50
Smiley (incl compleet sieraad)€50,-
Lip€42,50
Lip verticaal/ Eskimo€45,-
Neusvleugel€42,50
Septum (incl compleet sieraad)€50,-
Wenkbrauw€45,-
Bridge€45,-
Navel (exclusief sieraad)€35,-
Tepel 18+€47,50
Tepel 2x€90,-
Dermal€55,-
Dermal 2x€100,-
Dermal 3x€140,-
Surface€50,-
Intiem 18+€55,-