Wanneer je je bij ons laat piercen heb je de keuze tussen onze standaard lijn of onze highline. Bij beide lijnen heb je ook weer de keuze uit verschillende sieraden, staafjes, ringetjes, balletjes zonder en balletjes met steentjes. Graag willen we jullie uitleggen wat het verschil is tussen beide lijnen.

Standaard lijn
Onze standaard is al van goede kwaliteit, daar is geen twijfel aan! Wij gebruiken voor onze standaard lijn Titan jewellery TI 6 AL4V ELI uit Duisland. Een Europees bedrijf waar de eisen veel hoger liggen dan wanneer wij titanium bijvoorbeeld uit China zouden laten komen. Hier is het altijd de vraag of het qua materiaal het dat is wat ze aangeven. Dat risico hebben we bij onze standaard lijn niet. Dus de basis van onze standaard lijn is zeker een goede basis.

Highline
Wanneer alleen het beste goed is! Voor onze highline gebruiken we de sieraden van Industrial Strength, afkomstig uit Amerika met een prachtig assortiment aan titanium sieraden. De sieraden van Industrial strength zijn gemaakt van 6AL4V ASTM F-136 implant grade titanium. Deze hebben inwendig schroefdraad ipv uitwendig schroefdraad, hierdoor kunnen sieraden gladder worden afgewerkt, en hebben ze hierdoor minder oneffenheden en minder kans op vuilophoping. En de sieraden van Industrial strength zijn allemaal met de hand nagepolijst.
Tevens heb je de mogelijkheid om bij hier zelf je sierade samen te stellen. Voor informatie over het samenstellen van sieraden, stuur ons even een bericht om kom even langs in de studio. Dan kijken we samen wat allemaal de mogelijkheden zijn.