In december 2013 hebben Ed en Renee de deuren van Staal & Inkt geopend in Heerlen. Je kunt bij ons terecht voor het zetten van piercings, tatoeages, body modification en suspension. Hygiëne, kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats. Bij ons wordt er gewerkt volgens de regels van de GGD en volgens de regels van APP Benelux.

Wij streven naar hoge kwaliteitsproducten en willen ons daarmee onderscheiden van andere piercing studio’s. Door het bieden van hogere kwaliteit sieraden kunnen wij meer plezier garanderen van je piercings en sieraden. Wij piercen alleen met hand gepolijste sieraden gemaakt van implant grade titanium of massief goud. Deze sieraden zijn gemaakt van een gecontroleerd en gecertificeerd materiaal dat voldoet aan de ASTM international normen (American society for testen and materials international) en hebben een inwendig schroefdraad (internally threated) of zijn draadloos (threadless). Wij piercen met de volgende merken: Anatometal, Buddha Jewelry Organics, BVLA, Neometal, Inari Organics, Industrial Strength, Junipurr Jewelry, Leroi en Naga. Al deze merken beschikken over een betrouwbare mill certificaat die ten alle tijden beschikbaar zijn in one studio.

Wij vinden het belangrijk dat we elke klant goed kunnen helpen. Daarom piercen wij alleen op afspraak. Hierdoor kunnen we elke klant de tijd geven die nodig is. 

Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze zaak. Wij verheugen ons op jouw komst.