Surface piercings

Geplaatst op

Leuke piercings, die uiteindelijk veel aandacht nodig hebben!

Een goede genezing begint uiteindelijk bij het zoeken naar een juiste studio die de juiste sieraden gebruiken voor het plaatsen van een surface piercing. Helaas zien we te vaak verkeerde sieraden die gebruikt zijn bij het zetten van surface piercings. Plastice staafjes, rechte metalen staafjes, licht gebogen staafjes. Allemaal helaas niet geschikt voor een surface piercing, je zult bij deze altijd een druk houden op het wondje, want uiteindelijk gegarandeerd kan leiden tot irritaties, ontstekingen met uitgroei als gevolg. Hier een duidelijk voorbeeld wat er gaat gebeuren met deze sieraden als surface piercing

Afbeeldingsresultaat voor surface piercing nek

Wat is een juist sieraad? Dit is een juist sieraad:

Gerelateerde afbeelding

Zoals je op de bovenstaande afbeelding ziet, is een surface bar van 90 graden het sieraad wat gebruikt moet worden voor een goede genezing van een surface piercing. Hier komt er nauwelijks spanning op de huid, en kan het wondje rustig genezen.

Naast plaatsing is natuurlijk ook verzorging erg belangrijk bij het wel of niet goed genezen van een surface piercing. Het is een piercing die een lange genezing heeft, deze ligt tussen de 3 tot 9 maanden. Het is dan ook belangrijk dat je hem tijdens de genezing goed in de gaten houdt. In het ergste geval zou de surface bar tijdens de genezing een maatje kleiner moeten om hem meer rust in de huid te geven.

Ben je van plan om een surface piercing te zetten? Laat je van te voren goed informeren waar je hem laat zetten, en vraag vooral na wat ze als sieraad gaan gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *