Maak kennis met Easypiercing

Geplaatst op

Voor de verzorging van je piercing raden wij de producten van EasyPiercing aan. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de piercing industrie en zijn een stuk milder dan de standaard producten wat verkrijgbaar zijn bij de drogisterij. De lijn bestaat uit 4 producten: Milde reinigende gel, hygiënische oplossing, zoutoplossing en mondspoeling.

Milde reinigende gel

Deze zeep kan je de eerste twee weken na het zetten van je piercing gebruiken, twee maal per dag. Was van te voren je handen met de zeep zodat deze schoon zijn. Opnieuw een sopje maken in je handen en voorzichtig de piercing hiermee schoonmaken. Goed afspoelen dat alle zeeprestjes weg zijn en voorzichtig droogdeppen met keukenrol. Niet langer dan twee weken gebruiken, anders kan dit alsnog een uitdrogend effect gaan krijgen

Zoutoplossing

De zoutoplossing van EasyPiercing heeft de juiste verhouding. Hierdoor is die niet te zwak maar zeker ook niet te sterk. Deze gebruik je na de eerste twee weken, nadat je de milde reinigende gel hebt gebruikt. Ook deze gebruik je twee keer per dag. Steriel gaasje goed natmaken en enkele minuten tegen de piercing aanhouden en afspoelen en droogdeppen met keukenrol.

Hygiënische oplossing

De hygiënische oplossing van EasyPiercing breng gedurende dag een beschermende laag op je piercing. Deze niet langer dan de eerste twee weken gebruiken, anders kan het alsnog gaan uitdrogen.

Mondspoeling

De mondspoeling is te gebruiken voor orale piercings. Deze is een stuk milder dan de reguliere mondspoelingen die verkrijgbaar zijn in de winkel, en brengt hierdoor minder irritatie tijdens de genezing. Max 2 keer per dag gebruiken.

 

Afbeeldingsresultaat voor easy piercing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *